31 martie 2010

Mada in hainele mele

Cateva poze facute ieri, m-am jucat cu luminile incercand sa obtin ceva mai dramatic decat in sesiunea cu Diana.
O lumina de jos in sus in spate, main light la ora 7 si un fill light cu difuzor pe la ora 3
Mi-a placut lumina aia de jos in sus, mi se pare ca arata frumos in poza.


Si preferata mea din punct de vedere al iluminarii, imi place foarte mult cum am asezat lumina pe fata - jumatate in intuneric. Clar, mai putina lumina si directionata are rezultate mai dramatice (nici o surpriza aici).

Chiar daca Mada nu s-a bucurat la fel de mult ca mine, mi-a promis ca-mi mai pozeaza.

26 martie 2010

Sesiune foto la Grey Wolf Studios





Am fost un pic cam ruginit - nu am mai facut poze de studio de cand am terminat cursul de la Universitatea Dalles (cu mici exceptii) insa sunt multumit de rezultat. M-am simtit bine.

22 martie 2010

Orhidee

Ieri am testat cum merge wireless flash controlerul de la 7d. Madalina nu a avut chef de pozat asa ca am terorizat orhideea.


Posted by Picasa

7 martie 2010

O iarna lunga

Am iesit la o tura de pozat impreuna cu niste oameni din fotoclubul "Bucurestiul meu drag". Nu-i cunosc, insa un prieten imi tot zicea de ei. Dupa tura de azi in continuare nu pot zice ca-i cunosc dar cativa oameni sunt simpatici, iar initiativa este de laudat. Eram destul de sceptic in legatura cu rezultatele iesirii - vremea era nasoala si niciodata nu am mers cu o gasca atat de mare in plus numele asta cu Bucuresitiul meu drag suna cam romantat si nu-i musai pe gustul meu - voua va e drag?

Am abordat sesiunea foto la modul fotojurnalistic, i-am pozat pe ei pozand diverse si am documentat punctele de interes de pe traseu, insa mi-au iesit cateva cadre misto pe care o sa vi le arat mai jos si... tre sa recunosc ca am descoperit cateva locuri fotogenice.

All in all ... am fost multumit.
Tovarasul Silviu

Viata de caine - Parcul Circului
Cateva poze pe Maica Domnului
Ruina in zona Str. Masina de paine